Jornada informativa vehicle eléctric


INKOO engineering organitzà el passat 11 de Març de 2016 una jornada informativa per a enfocar els reptes i avinences de la mobilitat elèctrica. Adreçada a empreses del sector, professionals tècnics, empreses privades amb pàrquings d’accés públic, consultors energètics, immobiliàries i a tota persona que volgués estar al corrent de les últimes novetats del sector del vehicle elèctric.

Jornada informativa INKOO

El dia 11 de Març va tenir lloc la Segona Jornada Informativa del Vehicle Elèctric organitzada per INKOO Engineering (www.inkoo.es) al Parc Tecnològic de Barcelona Activa. Amb una assistència de més de 100 persones i sota el lema Vehicle Elèctric: Ara és l’hora! es varen abordar en un total de sis ponències els temes d’actualitat al voltant del vehicle elèctric i la mobilitat elèctrica. Totes les ponències varen tenir molt bona acollida. Els ponents varen poder atendre totes les preguntes dels assistents, que van tenir una participació molt activa durant els torns de col·loqui.

En aquesta edició es va comptar amb la presència de Jaume Baró, Director Operatiu de Barcelona Activa, que va donar la benvinguda al Parc Tecnològic; Miquel Àngel Escobar, Responsable de Mobilitat Eficient a l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), que parlà de la mobilitat elèctrica i les estructures de càrrega a Catalunya; Pedro Rodríguez, Responsable del Vehicle Elèctric a EFIMOB Efficient Mobility, que ens parlà dels diferents productes i tendències en els punts de càrrega; Oriol Montserrat, Responsable d’INKOO Engineering del Departament de Vehicle Elèctric, que explicà en un llenguatge planer la normativa d’instal.lació de punts de càrrega vinculada; Borja Cabrera, CEO de EVAN Ecosolutions, que explicà la iniciativa de l’espai elèctric; i Miquel Gómez, Responsable de la comunicació smart&green de ALL MEDIA Consulting.

Cal destacar la ponència d’Agustí Payá, Campió Oficial de la disciplina d’automobilisme en la categoria de vehicle elèctric del 2012 al 2015, Campió d’Espanya de Rallys d’energies alternatives al 2015 i pilot pioner en competir al Dakar amb un vehicle elèctric 100% EcoPowered, que va compartir de forma fresca, inspiradora i didàctica el seu compromís amb la mobilitat sostenible i la seva experiència al llarg de totes les competicions, en especial l’exigent prova del Dakar.

Durant tota la jornada es va comptar amb l’exposició de diferents models de vehicle elèctric, entre ells els espectaculars Tesla Roadster i el BMW i8. Al final de la jornada, els assistents varen poder fer networking i canviar impressions entre ells i els ponents.

Sens dubte, l’èxit de la segona jornada sobre Vehicle Elèctric consolida l’aposta anual d’INKOO engineering sobre la mobilitat sostenible i el seu compromís amb la mobilitat elèctrica i augura l’organització de futures edicions.