JORNADA VEHICLE ELECTRIC

banner 3a jornada

Vehicle elèctric: CARREGA i punt!

INKOO engineering juntament amb NEWMOBILITY organitzen el proper 03 de Març de 2017 una jornada informativa per a enfocar la situació actual dels vehicles elèctrics i les necessitats actuals en quant a la implantació de la xarxa de punts de càrrega. Adreçada a entitats públiques, tècnics i empreses del sector, propietaris, consultors energètics. Inscriu-te.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 03 de Març a la sala d’actes del
PARC TECNOLÒGIC BARCELONA ACTIVA
c/ Marie Curie 8, 08042 Barcelona
9:30 a 14:00 (registre dels assistents obert a partir de les 9:00)

L’edició d’enguany tindrà el clar objectiu de trencar amb els tabús i falsos mites que s’han establert al voltant de la mobilitat elèctrica: vehicles amb autonomies cada cop més importants i a preus cada cop més competitius (presentació nou ZOE), solucions de càrrega cada cop més abundants i ajustades a les necessitats dels usuaris i línies de subvencions robustes per als que si que creuen en la mobilitat elèctrica i sostenible. Aquest menú de luxe serà complementat amb testimonis de valents que ja fa temps que van trencar barreres i que vindran a explicar-nos la seva experiència.

Apunta’t a la 3a Jornada informativa “Vehicle elèctric: CARREGA i punt” que tindrà lloc el proper 03 de Març al Parc Tecnològic Barcelona Activa (c/Marie Curie 8, 08042 Barcelona).Agenda Jornada vehicle electric 2017

Apunta’t a la jornada:

Nom *

email *

Empresa

Professió

 

Hi haurà possibilitat de networking al final de l’acte. Comptarem amb la presència de vehicles elèctrics per a que els pugueu descobrir i gaudir-ne. No us perdeu aquesta oportunitat!

patrocinadors 3a jornada