PREMSA

El Periodico_06.03.2016 (Manel Gamiz)

El Periódico de Catalunya (Març, 2016)

Entrevista a Manel Gámiz, per comentar “el risc de pèrdua
de rigor tècnic en una instal·lació elèctrica que consumeix
potència de forma continuada durant diverses hores. ”

 

SIMA Salón ISIMA INKOOnmobiliario Internacional Madrid (Octubre 2015)

Oriol Montserrat d’INKOO engineering, compromés des de fa anys amb administradors i particulars, participà activament de la fira SIMA 2015 celebrada el 23, 24 i 25 d’Octubre a Madrid, explicant els tràmits i resolent els dubtes de l’impacte creixent del vehicle elèctric en el sector immobiliari.

.

.

FIRA EXPOELECTRIC 2015 stand INKOO (Setembre 2015)expoelectric

Un any més, fidel al seu compromís amb la mobilitat elèctrica, INKOO va presenter el seu stand i candidature a la fira EXPOELÈCTRIC, inspirant-se dels avenços del sector, atenent a totes les preguntes d’un public entregat i informat I liderant les ponencies sobre la instal·lació de punts de càrrega en l’àmbit privat.

RÀDIO TERRASSA (Setembre 2015)radioTERRASSA

El Submarí, magazín diari dirigit per Mariona Tomàs. Entrevista a Manel Gàmiz, enginyer d’eficiència energètica.

.

.

RÀDIO PREMIÀ DE MAR (Septiembre 2015)radiopremiademar

Entrevista en el programa “Tot d’una”, con Lola Busquets, presentadora de ‘El matí de Lola’, ‘Viu la tarda’ i actualmente el matinal ‘Tot d’una’. Ventajas y situación actual del vehículo eléctrico.

BLASTING NEWS (Agost 2015)blastingnews

Article a BLASTING NEWS de la mà d’ Angeles González on n’Oriol Montserrat ens explica i clarifica els reptes de les instal·lacions elèctriques per a punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

RADIO 4 – RNE (Juliol  2015)Imagen1

Entrevista en el programa PREFERÈNCIES a Manel Gámiz  i Oriol Montserrat  en la que ens comenten les singularitats dels punts de càrrega de vehicles elèctrics dins dels aparcaments comunitaris i particulars.

.

.

REreveVE-EDICIÓ DIGITAL (Juny 2015)

Article en mitjà digital on INKOO engineering posa en relleu les formalitats a seguir per a la correcta instal·lació de punts de càrrega vinculats en aparcaments particulars o comunitats de veïns.

DIARI DE BLANES (Juny 2015)blanes

Article en premsa escrita amb entrevista a INKOO en la qual es detallen els incentius per a instal·lar punts de càrrega en edificis d’habitatges i els riscos que comporta de fer-ho de forma informal.

.

.

BTV – Barcelona TV (Juny 2015)BTV

Entrevista realitzada a dos membres de l’equip d’INKOO en la que s’explica en detall les gestions de punts de càrrega vinculats i els riscos d’aquest tipus d’instal·lacions.

.

.

JORNADA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA – PALAU MACAYAMACAYA

INKOO engineering participa en una jornada sobre l’eficiència energètica i les solucions tecnològiques actualment disponibles en el sector. Ponència de Manel Gámiz sobre el suport i els reptes de l’enginyeria en la realització d’instal·lacions en habitatge i nuclis urbans. Organitza l’associació del Passeig Sant Joan.

.

.

PERIODICO

EL PERIÓDICO (Maig 2015)

Entrevista amb Carles Monsó, responsable de Relacions Comercials, i Manel Gámiz, responsable del Departament d’ Eficiència Energètica d’ INKOO engineering.

.

.

.

HYBRIhibridosYelectricosDOS Y ELÉCTRICOS (Maig 2015)

Mitjà digital de l’automòbil, on es posa en valor els coneixements i suport que INKOO engineering està aportant en la divulgació de les noves tecnologies adaptades a solucionar els reptes de les instal·lacions de punts de càrrega vinculats.

.

ECOMOTION (Maig 2015)ecomotion

Revista de mobilitat sostenible que es va fer ressò de les informacions presentades per INKOO engineering i per la plataforma BCN-LIVE.

.

.

.

FIRA VEM MADRID (Abril 2015)VEM Madrid INKOO

INKOO engineering, compromès des de fa anys amb la nova realitat elèctrica, va estar present a la fira VEM de mobilitat elèctrica celebrada l’11 i 12 d’Abril a la Plaça Colon de Madrid. Inspirant-se dels avenços del sector es presentaren solucions per a instal·lacions de punts de càrrega i es va donar resposta a les preguntes d’un públic entregat i informat.

.

VIA EMPRESA (Abril 2015)viaempresa

Entrevista d’Aiats Agustí en diari empresarial de Catalunya on es parla dels inicis de l’empresa i la seva evolució fins a l’eficiència i el “futur verd” al que INKOO vol ajudar a aconseguir.

.

.

JORNADA INFORMATIVA VEHICLE ELECTRIC (Abril 2015)jornadainkoo

INKOO engineering organitza la 1a Jornada Informativa: Càrrega del Vehicle Elèctric: Estem preparats? Gran èxit de convocatòria i d’assistència en una jornada plena de ponències d’experts reconeguts a nivell tecnològic, públic i organitzacional.

.

centrotecnicoeuropeo

CENTRO TECNICO EUROPEO (Abril 2015)

Article en suport digital tècnic especialitzat, anunciant la jornada informativa organitzada per INKOO engineering i plantejant els reptes organitzacionals del sector.

.

FOforcadellRCADELL (Gener 2015)

Anunci de la col·laboració entre INKOO engineering i Finques FORCADELL, una de les immobiliàries amb més rellevància i reconegudes del sector.

CERTIFICADO DEcertificado EFICIENCIA ENERGÉTICA (Abril 2013)

Article publicat en pàgina líder en el sector de l’eficiència energètica residencial, on es presenten les exigències generals i les tendències a nivell europeu.