Promoció: Punt de càrrega, PLA MOVELE

Nuestra oferta de instalación de puntos de recarga para vehículos eléctricos está certificada y puede hacerse en toda Cataluña. Punt de càrrega.

El passat 17/04/2015 es va presentar el nou PLA MOVELE 2015 per a les subvencions en la compra de vehicles elèctrics. La principal novetat és que aquesta ajuda es vincula a la instal·lació d’un punt de càrrega per al propietari del nou vehicle.

Des d’INKOO engineering oferim una solució integral, des de la distribució del millor material del mercat, la instal·lació del punt de càrrega per a vehicle elèctric, la legalització mitjançant Memòria tècnica de disseny segons la Nova Normativa ITC BT-52 i les gestions d’alta del comptador si necessari.

 

Aprofiti les ajudes del Pla Movele 2015

  • Càrrega lenta 3.7 kW-16A monofàsica. Càrrega 6-8 hores
  • Tipus I (JE26221), Tipus II (Menneckes) i Schucko
  • Model Wallbox per aparcaments particulars i comunitaris
  • Equips amb comunicació Ethernet i lectura directa dels kWh
  • Disponible software de gestió
  • Legalització mitjançant Memòria tècnica segons ITC BT-52

 

 

punt de càrrega vehicle elèctric* el preu inclou: Equip càrrega lenta 3.7 kW 16A monofàsic, fins a 30m de DI monofàsica, tub vist lliure d’halògens, quadre elèctric amb proteccions corresponents, gestions d’alta de comptador, Memòria Tècnica. Altres opcions pressupostades apart. Preu sotmès a l’adjudicació de Ajuda de 1.000€ del Pla Movele

En INKOO Engineering t’oferim un servei àgil, competitiu i personalitzat per la instal·lació de punt de càrrega per a vehicles elèctrics. A més som especialistes en la instal·lació de punts de càrrega per al teu cotxe elèctric a la província de Barcelona i Catalunya.