Punts Càrrega Vehicle Elèctric

pressupostEls aparcaments públics, privats i de comunitats de veïns s’aniran adaptant a les noves tendències i aniran adoptant punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Demani’ns informació per al seu cas en aquest FORMULARI.

El Govern ha modificat la llei de propietat horitzontal per a facilitar la implantació de punts de càrrega en aparcaments d’edificis d’habitatges. D’aquesta forma, cada veí té dret a instal·lar un punt de càrrega en la seva plaça de pàrquing sense necessitar l’acord de tota la comunitat de propietaris. Tot i així, des d’INKOO engineering aconsellem que es realitzi un projecte conjunt d’electrificació que permeti una millor gestió, seguretat, estalvi energètic i que les comunitats es preparin per a una implantació progressiva de punts de càrrega en les seves instal·lacions.

Des d’INKOO engineering SL disposem i proposem diferents solucions per a implantacions progressives, adaptant aquestes solucions a les necessitats de cada comunitat. En cada projecte i conjuntament amb els administradors de finques, es valoren les necessitats puntuals dels veïns, els acords, desitjos i consideracions de la comunitat i les exigències imposades per la normativa.

PÀRQUINGS COMUNITARIS

Si un o més veïns tenen un vehicle elèctric, els punts de càrrega seran imprescindibles. Les comunitats de veïns s’interessen principalment per les solucions evolutives.

PÀRQUINGS PRIVATS

Solucions per a habitatges unifamiliars i instal·lacions de caràcter individual, on les característiques especifiques vénen donades per les característiques de la instal·lació elèctrica existent i les necessitats del client.

PÀRQUINGS PÚBLICS

Els usuaris demanaran cada cop més aquest tipus de serveis en els seus llocs habituals d’aparcament. Podem pensar en supermercats, grans magatzems, edificis d’oficines, hospitals, universitats,…

VIES URBANES

La recàrrega d’un vehicle en una via urbana o interurbana és una recàrrega normalment d’emergència. Per tant pensem principalment en sistemes de càrrega ràpida.

taula carrega VE

Des d’INKOO engineering SL vetllarem per a trobar la solució que millor s’adapti a les seves necessitats, i gestionarem tots els tràmits per a legalitzar la seva instal·lació. Si està pensant en comprar un vehicle elèctric, contacti’ns per a tots els detalls per a la instal·lació.

Informació adicional:

Mapa amb punts de càrrega públics en aquest link

2 thoughts on “Punts Càrrega Vehicle Elèctric

Comments are closed.